If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес се разходих по магазините с цел да си намеря гумено металните втулки, които стоят горе в ляво на главата на v6 мотора. ми казаха цена за двете части 400 лева/четери стотин лева/.луд ли сам или ме правят на такьв.
Уау това със стойките или как. На 2.0 ТС паснаха от някаква биалета търсих ги по размер и по спомен ми излязоха около 15 лв. труд от мен и така вече втора година. Ако говорим за тампоните на щангата отгоре на мотора в ляво.
алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
днес се разходих по магазините с цел да си намеря гумено металните втулки, които стоят горе в ляво на главата на v6 мотора. ми казаха цена за двете части 400 лева/четери стотин лева/.луд ли сам или ме правят на такьв.
Колега незнам каква е тази цена, аз на мойта ги сменях, но без железото, само гумено металните втулки и си ги намерих "оригинални" на Pirelli по 18-22лв. бройката (там някаде беше цената, не помня точно). Сменяват се чрез избиване и вкарване с преса (поне аз така го направих). Инече ги взех от TNcar защото ми беше най-удобно, но като въртях телефони да ги търся ги открих и на други места поне в Благоевград.
Ако към втулките има прикачен двигател, макар и каран известно време, цената е добра......
Те сичките тампони на тоя двг не са 400 лв баси.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Ехоо нали знаете че в БГ магазините принципа е Проба -грешка. Те пробват а ако клиента сгреши то си е за него.
Иначе и аз знам че се сменят само гумените тампони с втулките
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Приятел , отиваш в първия магазин за авточасти и търсиш цялата стойка за фиат крома към 60 лева примерно си подготви.Това при условие, че не ти се занимава с горепосочените варианти!
мерси колеги.тия направо ме разстреляха единия танпон сьс стоиката 190лв и другия на вилката 190лв=380лв.и аз им казах че ми трябват без двигателя.тия в този живот пара от мен няма да видат.
Comment